مقالات همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت

تعیین مقدار اکراتوکسینA در قهوه سبز و بوداده عرضه شده در بازار با استفاده از روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا ( HPLC )

نویسندگان : مرضیه راشدی نیا1 زهرا حسن زاده2 شهره علیپور3 محمد جواد خشنود4
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : روش های پایش سریع در ایمنی و سلامت
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : مرضیه راشدی نیا
کد IOI مقاله : XGHB-KEFFG
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEFFG

کاربرد اولتراسونیک در صنایع غذایی

نویسندگان : مهرداد برون1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : فناوری‌های نوین ، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی در امنیت و ایمنی غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : مهرداد برون
کد IOI مقاله : XGHB-KEGCZ
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEGCZ

کاربرد حرارت دهی مادون قرمز در صنایع غذایی

نویسندگان : فاطمه مهدیان1 آریو امامی فر2
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : فناوری‌های نوین ، نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی در امنیت و ایمنی غذایی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : فاطمه مهدیان
کد IOI مقاله : XGHB-KEHHE
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEHHE

نقش لاکتوباسیلوس و پروبیوتیک ها در درمان کبد چرب غیر الکلی

نویسندگان : سعید شاه محمدی1
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : غذاداروها و غذاهای فراسودمند
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : سعید شاه محمدی
کد IOI مقاله : XGHB-KEHHH
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEHHH

مروری بر روش‌های استخراج پکتین و کاربردهای آن

نویسندگان : صدیقه گنجی زاده زواره1 فریده مدنی2 آناهیتا معروفی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : سایر محورهای مرتبط با امنیت، ایمنی و سلامت
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : صدیقه گنجی زاده زواره
کد IOI مقاله : XGHB-KEKAC
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEKAC

کاربرد جلبک¬های دریایی قهوه ای به¬عنوان منبعی از مانیتول

نویسندگان : محدثه علیزاده پیرعلیدهی1 سید ولی حسینی2 تارا زارعی3
زبان مقاله : فارسی
محور مقاله : گیاهان دارویی، صمغ ها و عصاره های طبیعی
محل انتشار : همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت
آدرس وب سایت کنفرانس : fssh.ir
ارسال کننده : تارا زارعی
کد IOI مقاله : XGHB-KEKED
لینک مستقیم مقاله : https://isnac.ir/XGHB-KEKED

صفحه 8 از 8